Verzorgingsproducten

Ontdek ons nieuwe assortiment Berdoues 1902: de Mille Fleurs, cosmetica bestaande uit tot 98 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong en tot 64 % BIO ingrediënten, vegan producten die niet op dieren zijn getest en in Frankrijk worden geproduceerd! 

De persoonlijke professionele huidverzorging

In een tijd dat alles onpersoonlijke en geïndustrialiseerd is, hebben we besloten om een persoonlijk bedrijf te worden. Dit wordt niet alleen duidelijk door de persoonlijke toewijding van de oprichters bij het onderzoek en de formulering van de cosmetica, maar het wordt ook bewezen door onze productlijnen. Het is ook duidelijk uit de gebruikte gespecialiseerde ingrediënten en uit de resultaten van formules.

Wanneer ons wordt gevraagd waarom we zoveel codes in onze productlijnen opnemen, is het antwoord dat we besloten om een gepersonaliseerde compositie aan te bieden om te voldoen aan de behoeften van elke vrouw. We beloofden de professionele schoonheidsspecialiste de kans te bieden uit een verbazingwekkende reeks behandelingen te kiezen op basis van hun eigen ervaring en expertise. Op basis van onze persoonlijke en professionele waarden hebben we ons eigen concept bedacht: het persoonlijke professionele concept. En het begeleidt elke stap van onze koers.

Reeds meer dan 25 jaar actief in 50 landen biedt Juliette Armand wereldwijd innovatieve

Anti-age behandelingen.

Skin Boosters

Een alternatief op chemische peelings waarbij de combinatie van kruiden en zuren met een concentratie van max 40%, een actieve rol spelen in de celvernieuwing. deze versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, verkleuringen, littekens en vlekjes.

Previous
Next

Ameson mesopeel

AMESON MESOPEEL is een professioneel chemisch peeling-systeem op basis van organische zuren, gericht op het verjongen van de huid en het laten gloeien, licht en zacht maken. 

Previous
Next

High-end mesotherapy series

AMESON MESOTECH assortiment omvat mesotherapie productie, bestaande uit één actief ingrediënt of een cocktail van actieve ingrediënten.

De wereld van Sothys

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa’s in de vier windstreken.

Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. ‘’La Maison Sothys’’, een ultra gespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van een huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise. Ze ligt aan de grondslag van Digi-Esthétique, een exclusieve modelleringsmethode die, in combinatie met de fundamentele inbreng van de esthéticiennes, het schoonheidsinstituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.