Wimperlifting kleuren wenkbrauwen en wimpers

Wimperlifting LVL Lashes

LVL = Lenght + Volume + Lift voor uw natuurlijke wimpers.

Het hebben van mooie, lange en volumineuze wimpers staat hoog op het verlanglijstje van vele vrouwen. Het liefst heeft men de wimpers mooi gelift voor een open blik die de ogen optisch groter maakt. Niet voor niets is mascara één van de best verkochte make-up producten.

De nieuwe en revolutionaire LVL-methode zorgt echter na slechts 1 behandeling van 60 minuten, gedurende minimaal 6 weken voor Lange, Volumineuze en geLifte wimpers. Dit alles, zonder dat daar een wimperkrultang of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen!

Hoe werkt het?

De revolutionaire LVL- methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers.
Bij deze bijzondere behandeling die volledig nieuw is, wordt een laagje ‘coating’ aangebracht bij de wimperaanzet met een nieuw soort gel formule. Dan bepalen we aan de hand van uw wimperlengte de curve van het siliconen schildje.
Door middel van dit siliconen schildje worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet (dus vanaf de wortel), hetgeen zorgt voor een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers.
Door ook nog een tint nadien toe te voegen, krijgen de wimpers meteen een super color boost!

De sessie heeft 24u nodig om te fixeren. Het is dus ook niet aan te raden de behandeling te kort voor het slapen te ondergaan.

De eerste 24u:

  • Geen water aan de ogen
  • Geen make-up aan de ogen
  • Geen oogcrème
  • Niet wrijven in de ogen
  • Geen sauna, zwem -of stoombad

Wimperlifting is een techniek die wimperverbetering en verven combineert, een unieke combinatie!

Wimperlifting blijft 4 tot 6 weken zitten.

  • Je hebt geen mascara of wimperkrultang meer nodig.
  • Voelt licht en natuurlijk aan.
  • Uw ogen lijken groter.
  • De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. 

Wimpers & wenkbrauwen kleuren

Heeft u ’s morgens geen tijd of zin om veel make up aan te brengen? Lijken uw ogen wat dof en vermoeid? Laat uw wimpers kleuren!

Na een wimperkleuring lijken uw wimpers niet alleen voller en langer, maar ook de doffe haartjes lichten mooi op, waardoor uw ogen gaan schitteren! Zo creëert u een frisse, natuurlijke blik zonder mascara met een techniek die tevens waterbestendig is.

Wil u mooie, volle wenkbrauwen zonder grijze haartjes? Of wil u de kleur van uw wenkbrauwen wat dichter naar uw haarkleur brengen? Ook dit is geen enkel probleem. Na een wenkbrauwkleuring krijg je meer expressie in je gelaat!

U kan uw ogen meer laten spreken met diepgekleurde wimpers en volle wenkbrauwen!

De kleuringen worden uiteraard aangepast aan jouw uitstraling en persoonlijke keuze.

De kleur blijft 4 tot 6 weken.