Gezichtsverzorging

Gelaat

Als specialiste geef ik u de behandeling die uw huid nodig heeft. Van basis tot luxe verzorgingen tot huidverbetering.

Onze Merken :

 • Jeugdverzorgingen tot 16 jaar €45

  ( reiniging,peeling,zuiveren van comedonen,crème masker,dagcrème )

 • Luxe verzorgingen 60€ - 95€

  ( reiniging,peeling,zuiveren van comedonen,serum,massage,masker,insluizen serums,dag/nachtcrème )

Skin Boosters

5 verschillende soorten: Plastische chirurg wordt uitgesteld!!!

 • Chronos 130 €

  anti-aging behandeling
  Resultaat: heeft een innovatieve 4D werking die het verouderingsproces sterk vertraagt.
  *Neem deze in kuurvorm voor betere resultaten

 • Opsis 66€

  Alternatief voor ooglidcorrectie die bestaat uit slimme antioxidanten die en drainerend en ophelderend effect nastreven. Deze behandeling richt zich uitsluitend naar de oogcontour en behandelt verslapping, rimpeltjes, donkere kringen en wallen.Het complex bestaat enerzijds uit het botox-like technologie.

 • Thavma 110 €

  Alternatieve behandeling voor botox injecties.
  Het effectox peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen.
  1 behandeling = botox-like

 • Apocalypsis 150 €

  Is een alternatief op chemische peelings waarbij de combinatie van kruiden en zuren met een concentratie van max. 40%, een actieve rol spelen in de celvernieuwing. Deze versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, verkleuringen, littekens en vlekjes.

 • Schema

  Lichaamsbehandeling die een alternatief op liposuctie biedt. De cutting-Edge technologie:
  PH.A2 activeert het lipolyse proces en pakt lokale vetophoping aan. Wordt geadviseerd bij slechte doorbloeding, cellulite, lokale vetophoping en huidverslapping.

Ameson Microneedling

Mesotherapie is een zeer intensieve anti-aging behandeling met opmerkelijke resultaten.

bestaat uit 2 delen:

 1. Peeling : afgestemde zuurpeeling garandeert een maximale opname van de actieve werkstoffen.
 2. Needling : meest geavanceerde en veilige grondstoffen worden door middel van een pen en roller dieper in de huid gebracht.

Welke huidproblemen worden aangepakt?

diepe rimpels en huidverslapping

 • littekens en beschadiging door acnè
 • hardnekkige pigmentatie
 • striemen
 • open porien

Mesotherapie werkt dieper in de huid, biedt hogere concentratie van werkstoffen aan dan een klassieke gelaatsverzorging, het hersteld en geeft een enorme collageenboost.

 • Needling 130 €

 • Peeling 85 €
 • Combi 120 €

De wereld van Sothys

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa’s in de vier windstreken.

Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. ‘’La Maison Sothys’’, een ultra gespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van een huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise. Ze ligt aan de grondslag van Digi-Esthétique, een exclusieve modelleringsmethode die, in combinatie met de fundamentele inbreng van de esthéticiennes, het schoonheidsinstituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.

 • Thermale spa 55 €

  De nieuwe lijn van Sothys is uniek en effectief voor de gevoelige huid. De professionele behandeling wordt gecombineerd met 5 thuisproducten. De producten zijn gunstig geprijsd.

  De gevoelige huid kent twee types, de van nature gevoelige huid (genetisch bepaald) en de tijdelijk gevoelige huid (ontstaan door uitzonderlijke externe factoren).

  Het unieke aan de samenstelling van Eau Thermale Spa een bron van natuurlijk mineraalwater Marie-Henriette is toegevoegd. Het filtratieproces van dit natuurlijke mineraalwater, zuiverder dan bronwater, heeft dus 50 jaar nodig om gefilterd te worden tot deze zuiverste vorm. De microbiologische kwaliteit van dit water is perfect, waardoor dit een positief effect heeft op de gezondheid. dit is erkend door de Superior Health Council.

  Hoe werkt dit ingrediënt? Het draagt bij aan de blokkering van de epidermische receptoren. Deze zijn verantwoordelijk voor het gevoel van pijn en jeuk op het huidoppervlak. Door de blokkade van deze receptoren komt de huid weer in balans.Een gevoelige huid vraagt immers om bescherming, kalmering en een goede balans.

 • Intensief hydraterende behandeling (Hydra 3HA) 85 €

  Deze behandeling combineert uiterst comfortabele texturen met hoogwaardige actieve ingrediënten om de huid te overspoelen met een gevoel van absolute hydratatie, dankzij hyaluronzuur.

  Een gehydrateerde huid ziet er altijd jonger uit !.

 • Intensieve detox energie behandeling (vale , vermoeide huid) 90 €

  Een behandeling om de huid nieuw leven in te blazen en haar te helpen zich in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering.

  Deze behandeling is ontworpen om de huid te beschermen tegen vervuiling, te ontgiften en volledig te versterken.

 • Intensief verjongende behandeling (Bp3 tri complex) 85 €

  Deze zeer intensieve anti-age gelaatsverzorging van Sothys combineert ontspanning en deskundigheid voor een zichtbaar jongere huid. Er wordt gewerkt op verjonging en versteviging van de huid. Deze maandelijkse verzorging is het neusje van de zalm voor de rijpere huid. Voor elk huidtype is er ook een aangepaste crème en serum voor thuisgebruik om de werking en het resultaat van uw behandeling te verlengen.

 • Excellence Secrets Sothys (luxe verzorging) 150 €

  Deze luxe behandeling van Sothys is een uitzonderlijke verzorging die aan alle wensen voldoet : ontspanning , hydratatie , anti-aging , uitstraling en stevigheid .

 • Seizoensverzorging 60 €

  Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

  Een zuurstofbad gecombineerd met een cocktail van mineralen om de winter te doorstaan , en een cocktail van vitamines om de huid voor te bereiden op de zomer.

  Dankzij zijn heerlijke geuren en de aangepaste maskers , waaronder een peel off , is dit een leuk alternatief voor de Classic verzorging.

  Elk seizoen verrast Sothys ons met een nieuwe geuren combinatie.