Manicure

Spa Manicure

Hoe heb jij je nagels het liefst? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze eruit om door een ringetje te halen.


Met een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels verzorgd en zien ze er weer uit om door een ringetje te halen. Voor de perfecte finish kies je uit een van de talloze kleuren lak, zodat jouw nagels altijd bij je outfit passen.

Gelish

Het woord zegt het zelf, het is een gel die gelakt wordt. Bij deze nagelbehandeling wordt een soort gel, Soak Off Gel (zoals nagellak), aangebracht. Deze gellak is echter veel sterker en blijft langer mooi. Gellak wordt in verschillende lagen aangebracht. Eerst wordt een basislaag (basecoat) aangebracht, daarna een dubbele kleurlaag (colorcoat) en om de nagels af te werken een toplaag (topcoat). De lagen worden één voor één uitgehard onder een UV-lamp. Gellak is afweekbaar met aceton, wat niet het geval is bij gelnagels.

Tot drie weken stralende nagels

Gellak nagels bladeren of schilferen niet af zoals bij traditionele nagellak. Op de vingernagels blijft de kleur tot 3 weken perfect. Op de teennagels zelfs tot 6 à 8 weken.